• UV printeri prodaja
    UV Printeri

Nocai NC0406V (A3/A2)

Jedinstven UV printer za obeležavanja, štampu na svim vrstama i tipovima materijala ali i olovkama, upaljačima, maskama za telefon i što je najbitnije kružnim predmetima.

Nocai NC0406V | UV printer

Nocai NC 0406V sa XAAR 1201 glavama (cmyk + bela)

Nocai je uradio nadogradnju celokupne serije printera. Između ostalog nadogradnju je dobio I najprodavaniji model u gami 0406. Dosadašnja Epson tehnologija je zamenjena XAAR 1201 glavama (cmyk + bela) koja je ovom modelu donela potrebnu pre svega brzinu.

« 1 of 4 »

Štampa reljefnih predmeta na razdaljini do 9mm

Uparen sa novom tehnologijom glava ovaj model je postao poseban zbog jedinstvene mogućnosti u ovoj cenovnoj klasi sa mogućnošću štampi na razdaljini do 9mm od predmeta. Korisnik je u mogućnosti da radi reljefne predmete bez gubitka kvaliteta. Pored već standardne opcije zidanja reljefa ovaj model zaokružuje sve moguće potrebe korisnika I nameće se kao najbolji izbor u klasi uloženo / dobijeno.

There are no images in this gallery.

LED lampa sa vazudšnim hladnjenjem

LED lampa prati trendove u industriji samim tim garantuje dug životni vek. Lampa ima vazdušno hlađenje što će reći da su dodatni rashladni uređaji za vodu ovde nepotrebni.

Sistem za osvežavanje boje

Aktivni sistem za osvežavanje boje neče dozvoliti segmentiranje bele boje i samim tim omogućiti dug nesmetan rad bez potrebe za čišćenjem glava.

SAI Flexi Print RIP.

Software Nocai mašina je već dobro poznat SAI Flexi Print RIP. Jedan od najlakših operativnih programa za korišćenje sa ogromnim brojem opcija. Jedna od bitnijih stavki je što korisnik pušta štampu direktno iz rip-a bez posredničkih programa koji su uglavnom zastupljeni kod konkurentnih modela I otežavaju lakoću rada.

Senzor za visinu

Već sada cela gama modela je opremljena obaveznim senzorom za visinu kao I vakum stolom.

Rotary element kao dodatna oprema

Opciono Rotary element je dostupan I za ovaj model koji omogućava štampu na kružnim predmetima.

« 1 of 5 »

Primeri podloga na kojima se štampa: staklo, drvo, pamuk, metal, hemijske olovke, privesci, upaljači, USB flash, USB kartice, rokovnici, papirne kocke, setovi olovaka – kutije, luksuzne vizit kartice, maske za mobilni i ostalo.

UV Štampač Nocai NC0406 štampa na flašama i čašama

Specifikacija

Specifikacija UV masine za stampu na ravnim i neravnim podlogama.
Specifikacija
stampa na kamenu, direktna stampa ikona na kamenu i drvetu

Štampa na reljefnon kamenu. Štampa ikona na kamenu i drvetu

DOWNLOAD – SKINI DETALJNI PDF