• UV printeri prodaja
    UV Printeri
Home » UV štampači » Nocai NC0406V (A2)

Nocai NC0406V (A2)

Popularni UV printer za obeležavanja, štampu na svim vrstama i tipovima materijala ali i olovkama, upaljačima, maskama za telefon i što je najbitnije kružnim predmetima.

stampa na kruznim predmetima: uv stampac prodaja
Nocai NC0406V | UV printer

Nocai NC 0406V sa Epson i1600 glavama (cmyk + bela)

Nocai je uradio nadogradnju celokupne serije printera. Između ostalog nadogradnju je dobio I najprodavaniji model u gami 0406. Dosadašnja Epson tehnologija je nadograđena sa poslednjom generacijom i1600 glavama (cmyk + bela) koja je ovom modelu donela potrebnu pre svega brzinu.

LED lampa sa vazudšnim hladnjenjem

LED lampa prati trendove u industriji samim tim garantuje dug životni vek. Lampa ima vazdušno hlađenje što će reći da su dodatni rashladni uređaji za vodu ovde nepotrebni.

[Best_Wordpress_Gallery id=“71″ gal_title=“NOCAI NC0406V“]

Štampa reljefnih predmeta na razdaljini do 9mm

Uparen sa novom tehnologijom glava ovaj model je postao poseban zbog jedinstvene mogućnosti u ovoj cenovnoj klasi sa mogućnošću štampi na razdaljini do 9mm od predmeta. Korisnik je u mogućnosti da radi reljefne predmete bez gubitka kvaliteta. Pored već standardne opcije zidanja reljefa ovaj model zaokružuje sve moguće potrebe korisnika I nameće se kao najbolji izbor u klasi uloženo / dobijeno.

[Best_Wordpress_Gallery id=“53″ gal_title=“Nocai NC0406″]

Sistem za osvežavanje boje

Aktivni sistem za osvežavanje boje neče dozvoliti segmentiranje bele boje i samim tim omogućiti dug nesmetan rad bez potrebe za čišćenjem glava.

SAI Flexi Print RIP.

Software Nocai mašina je već dobro poznat SAI Flexi Print RIP. Jedan od najlakših operativnih programa za korišćenje sa ogromnim brojem opcija. Jedna od bitnijih stavki je što korisnik pušta štampu direktno iz rip-a bez posredničkih programa koji su uglavnom zastupljeni kod konkurentnih modela I otežavaju lakoću rada.

Senzor za visinu

Već sada cela gama modela je opremljena obaveznim senzorom za visinu kao I vakum stolom. Aktivan senzor sa laserom koji precizno meri sve što je postavljeno na radnu površinu I automatski diže glavu na adekvatnu distancu.

Rotary element kao dodatna oprema

Opciono Rotary element je dostupan I za ovaj model koji omogućava štampu na kružnim predmetima.
Primeri podloga na kojima se štampa: staklo, drvo, metal, hemijske olovke, privesci, upaljači, USB flash, USB kartice, rokovnici, papirne kocke, setovi olovaka – kutije, luksuzne vizit kartice, maske za mobilni i ostalo.


[Best_Wordpress_Gallery id=“54″ gal_title=“NC 0406 primeri“]

Primeri podloga na kojima se štampa: staklo, drvo, pamuk, metal, hemijske olovke, privesci, upaljači, USB flash, USB kartice, rokovnici, papirne kocke, setovi olovaka – kutije, luksuzne vizit kartice, maske za mobilni i ostalo.

UV Štampač Nocai NC0406 štampa na flašama i čašama
stampa na kamenu, direktna stampa ikona na kamenu i drvetu

Štampa na reljefnon kamenu. Štampa ikona na kamenu i drvetu

Izgled mašine

UV Štampa na šoljama. Keramici

Rotary element

Specifikacija