• UV printeri prodaja
    UV Printeri
Home » Advanced » KingtJet 1016c

KingtJet 1016c

Na duže staze ovo je brend daleko iznad svojih konkurenata pre svega po kvalitetu, vodi se kao best buy model u odnosu uloženo dobijeno.

NEMA NA STANJU / RASPRODATO

stampac uv KingtJet 1016c printer prodaja Srbija crna gora bosna
KingtJet 1016c

Kingt LE 1016c spada u entry level ovog proizvođača koji svoje mesto u moru konkurencije nalazi kod kupaca koji traze samo vrhunski kvalitet. Printer ove klase se izdvaja na samom početku odabirom tehnologije glava. Ricoh sertificate partner daje garant kvalitetu ovom brendu. Ispoštovani su svi visoki standardi ovog proizvođača tehnologije. Takođe celu priču zaokružuje i softwersko rešenje koje je nametnuto od strane Ricoha kako bi ceo proces rada na ovim mašinama garantovao lakoću a pre svega vrhunski otisak. Sam rad na mašini je osmišljen kao i kod najskupljih brendova na tržištu, a to je automatizacija gde se ostavlja korisniku jako malo prostora za grešku.

Senzori koji određuju automatski visinu, negativni pritisak za boju, senzor udarca, sistemi za osvežavanje bele boje, su samo neki od prednosti koje ovaj brend implementira u svoje modele.
Ricoh GH serija glava je osmišljena tako da može da stigne a i da prestigne Epson po kvalitetu otiska. Glave imaju manju kapljicu i samim tim mogu da dovedu otisak do neslućenog savršenstva. Takođe treba naglasiti varijabilnu tačku kao značajnu prednost u ovom cenovnom rangu.
Takođe dugotrajnost je značajna odlika koja se ne sme zanemariti prilikom kalkulacije održavanja. Kompaktan dizajn je još jedna stavka koja je odlika ovog modela.
Sa radnom površinom od 100 cm x 160 cm je daleko iznad konkurencije pre svega jer nudi dosta veću površinu za više od duplo manje novca. Vakum je standardna oprema bez koje je ne zamislivo raditi u današnje vreme. Visina rada je 7cm što predstavlja čak skok u odnosu na neki standard koji datiraju skupi brendovi. Ovi modeli se savetuju svim korisnicima koji žele od mašine veliku preciznost i kvalitet u izradi kao i onima koji znaju da planiraju svoje održavanje mašine. Na duže staze ovo je brend daleko iznad svojih istočnih konkurenata pre svega po kvalitetu, vodi se kao best buy model u odnosu uloženo dobijeno.

[Best_Wordpress_Gallery id=“57″ gal_title=“KGT LE 1016c“]
Specifikacije uv štampača
KGT LE 1016c specifikacije
Specifikacije UV štampača KGT LE 1016

DOWNLOAD – SKINI DETALJNI PDF