• UV printeri prodaja
    UV Printeri
Home » DTF » NoVi DTF 40

NoVi DTF 40

DTF stampac prodaja

NoVi brend je deo grupe Nocai digital koja je ostavila jasan trag na tržištu po pitanju kvaliteta mašina, završnoj obradi, pouzdanosti svojih modela.

Epson tehnologija

Model ima radnu površinu do 40cm. Kvalitet otiska garantuje Epson tehnologija. Trenutno Epson i1600 u konfiguraciji dve smaknute cmyk I bele glave.

Powder Shaker

Integracija sa Powder Shakerom je vrlo bitna. Prednost kod ovakvog sistema je uvek centrirano kretanje materijala bez skretanja, što je česta pojava kod razdvojenih jedinica. Ceo sistem ima funkciju doziranja praha, nakon čega štampani materijal odlazi u deo sa grejačima. Zapečena boja I istopljen prah se kao gotov proizvod
namotava na rolnu odakle korisnik vrlo jednostavno dolazi do krajnjeg proizvoda.

Korak dalje u softwerskom smislu

NoVi DTF predstavlja korak dalje u softwerskom smislu. Za razliku od konkurencije ovde je kontrola vrlo jednostavna jer se radi direktno iz kvalitetnog RIP softwera. Ovo je bitna funkcija u produkciji jer drastično skraćuje vreme operateru od zadate pripreme do gotovog proizvoda. Naravno da je bitna I jednostavnost korišćenja na šta
se obraćalo dosta pažnje.

Kvalitetni repromaterijal.

U kombinaciji sa kvalitetnim repromaterijalom i boje EasyTex dobija se prava produkciona linija za preslikače visokog kvaliteta.

Beo Jet kao zvanični partner u Srbiji vam omogućuje dostupnost mašina kao i servisne podrške svih modela cele grupacije.