• UV printeri prodaja
    UV Printeri
Home » UV Printeri » UV NC-A3MAX

UV NC-A3MAX

Nocai UV NC-A3MAX

UV printer koji zadovoljavaja visoke standarde štampe sa Epson glavom, 8boja, 1200dpi, radnom površinom 297x420mm sa vakumom, lift stanicom sa senzorom, LED lampom, sistemom za recilkulaciju boje i štampa iz rolne.

uv printer nocai kineski printer prodaja sa vrhunskim kvalitetom stampe
NOCAI UV NC-A3MAX printer – kompaktnost I mogućnost modernih štampača

Kompaktnost ali I mogućnost UV štampača

Model postavljen u donjem segmentu da zadovolji korisnike koji žele kompaktnost ali I mogućnosti u isto vreme. Ima sve mogućnosti modernih štampača koji zadovoljavaju visoke standarde.

Epson i3200 glava, vrhunska UV štampa

Epson i3200 glava kao model od strane Epsona pozicionran u sam vrh ponude ovog renomiranog proizvođača pružiće visoku rezoluciju otiska.

Epson i3200 glava

Ova glava je je po prvi put u ovom modelu predstavljena kao 8 kanala gde korisnik ima mogućnost odabira nekoliko kolornih modova.

Radna površina 297x420mm

Dimenzije rada prate moderne potrebe korisnika sa 297x420mm pružiće velike mogućnosti korisniku.

Radna površina sa vakumumom

Odlika ovog modela je takođe radna površina koja poseduje vakum. Prednosti vakuma ne treba preterano napominjati. Rešenje koje je ovde primenjeno je vrlo praktično I koristi se na zahtev korisnika.

Lift stanica sa ugrađenim senzorom

Lift stanica sa ugrađenim senzorom za visinu garantuje sigurnost korisniku kako lakoću u rado tako I zaštitu od udarca.

LED lampa

LED lampa prati trendove u industriji samim tim garantuje dug životni vek. Lampa ima vazdušno hlađenje što će reći da su dodatni rashladni uređaji za vodu ovde nepotrebni.

Sistem za recirkulaciju boje

Sistem za recirkulaciju boje neče dozvoliti segmentiranje bele boje, laka i samim tim omogućiti dug nesmetan rad bez potrebe za čišćenjem glava.

+ štampa iz rolne

Po prvi put u ovom segmentu proizvođač je omogućio I štampu iz rolne. Uz opcioni dodatak koji se montira na prednju stranu printera kako bi pinčevi vukli rolnu korisnik ima mogućnost štampe nalepnica, fotografija, …..

izgled uv printera
uv printer prodaja i detalji o njemu

Specifikacija

uv printer specifikacije i detaljno
Video UV printera