• UV printeri prodaja
    UV Printeri
Home » UV štampači » Nocai NC-UL600 (A0)

Nocai NC-UL600 (A0)

Profesionalni UV printer prodaja. 90 cm x 70 cm radna površina,

Nocai NC-UL600 UV printer stvoren za potrebe onih korisnika koji imaju potrebu za van standardnim potrebama stampe  kao dimenzijama. Što se pre svega odnosi na veću visinu rada.

Veliki format UV štampe

Tabla od 90 cm x 70 cm omogućava štampu na većem formatu što korisniku ostavlja mogućnost rada sa većim brojem materijala koji se koriste i van grafičke industrije.

Određivanje visine sa senzorom

Automatizacija je nešto po čemu su ovi printeri u svom cenovnom rangu daleko od konkurencije. Pre svega se misli na jednostavno određivanje visine koju određuje senzor.  

EPSON tehnologija za UV štampač


Epson tehnologija garantuje finu i preciznu tačku.

UV printer za direktnu štampu na svim vrstama i tipovima materijala i obeležavanje

UV Printer je pogodan za obeležavanja, štampu na svim vrstama i tipovima materijala ali i olovkama, upaljačima, maskama za telefon sve su to izazovi sa kojima se lako nosi ovaj printer. Pored svih standardnih materijala ovaj printer ima mogućnost rada čak i na koferima, zbog svoje izuzetno velike visine rada.

UV štampač sa tri glave

Treba napomenuti da ovaj printer ima tri glave koje mu daju prednost u brzini a korišćenjem Lc i Lm dodatnih boja daje značajno lepše tonove prilikom štampe.

Završni sloj sa lakom

LAK još jedan od mogućnosti po kojima se ovaj model izdvaja od konkurenata. Lak daje otisku elegantnost i završni sloj koji otisku daje glamurozni efekat.

LED lampa sa vazdušnim hladjenjem

LED lampa prati trendove u industriji samim tim garantuje dug životni vek. Lampa ima vazdušno hlađenje što će reći da su dodatni rashladni uređaji za vodu ovde nepotrebni.

Recirkulacija boje

Sistem za recirkulaciju boje neče dozvoliti segmentiranje bele boje i samim tim omogućiti dug nesmetan rad bez potrebe za čišćenjem glava.

Upotrebljivost ili lakoća korišćenja softvera

Korisnički interfejs je značajno modifikovan te će se i oni manje iskusni korisnici vrlo brzo snaći i završiti i naj zahtevnije zadatke

profesionalni UV štampač prodaja

DOWNLOAD – SKINI DETALJNI PDF