• UV printeri prodaja
    UV Printeri

Nocai NC0609 PRO II (A1+)

Printer je pogodan za obeležavanja, štampu na svim vrstama i tipovima materijala ali i  olovkama, upaljačima, maskama za telefon
Nocai NC0609 PRO II

Nocai NC0609 PRO II   printer stvoren za potrebe naprednijih korisnika koji imaju potrebu za van standardnim dimenzijama kao i većom brzinom rada. Tabla od 60 cm x 90 cm omogućava štampu na većem formatu što korisniku ostavlja mogućnost rada sa većim brojem materijala koji se koriste i van grafičke industrije. Automatizacija je nešto po čemu su ovi printeri u svom cenovnom rangu daleko od konkurencije. Pre svega se misli na jednostavno određivanje visine koju određuje senzor.  
Epson tehnologija garantuje finu i preciznu tačku. Printer je pogodan za obeležavanja, štampu na svim vrstama i tipovima materijala ali i olovkama, upaljačima, maskama za telefon sve su to izazovi sa kojima se lako nosi ovaj printer. Treba napomenuti da ovaj printer ima dve glave koje mu daju prednost u brzini.

LAK još jedan od mogućnosti po kojima se ovaj model izdvaja od konkurenata. Lak daje otisku elegantnost i završni sloj koji otisku daje glamurozni efekat.

Nocai NC0609 PRO II Specifikacije

LED lampa prati trendove u industriji samim tim garantuje dug životni vek. Lampa ima vazdušno hlađenje što će reći da su dodatni rashladni uređaji za vodu ovde nepotrebni.Sistem za recirkulaciju boje neče dozvoliti segmentiranje bele boje i samim tim omogućiti dug nesmetan rad bez potrebe za čišćenjem glava.Korisnički interfejs je značajno prilagošen te će se i oni manje iskusni korisnici vrlo brzo snaći i završiti i naj zahtevnije zadatke.

Specifikacija

Specifikacija UV printera Nocai, stampac
Specifikacija UV printera
Nocai NC0609 PRO II

DOWNLOAD – SKINI DETALJNI PDF