• UV printeri prodaja
    UV Printeri
Home » Beginner » Nocai NC430A (A4+)

Nocai NC430A (A4+)

Nocai NC-A4 Plus jedinstven po svojim dimenzijama, radna površina od 23 cm x 30cm, boja u kertridžima sa LED Lampom koja ima vazdušno hlađenje.

NEMA NA STANJU / RASPRODATO

Nocai NC430A UV printer
Radna površina od 23 cm x 30cm

Nocai NC-A4 Plus model je jedinstven po svojim dimenzijama. Namenjen je malim shopovima kojima je prostor najdragoceniji. Radna površina od 23 cm x 30cm pruža dosta mogućnosti. Automatizacija je nešto po čemu je daleko od konkurencije. Pre svega se misli na jednostavno određivanje visine koju određuje senzor. Da bi se sačuvala kompaktnost govori i sistem za boju koji po prvi put na ovakvim spravama nije na sipanje, već kertridži optimalnog kapaciteta. Epson tehnologija garantuje finu i preciznu tačku. Printer je pogodan za obeležavanja, štampu na svim vrstama i tipovima materijala ali i olovkama, upaljačima, maskama za telefon i što je naj bitnije kružnim predmetima.

LED lampa prati trendove u industriji samim tim garantuje dug životni vek. Lampa ima vazdušno hlađenje što će reći da su dodatni rashladni uređaji za vodu ovde nepotrebni. Sistem za recirkulaciju boje neče dozvoliti segmentiranje bele boje i samim tim omogućiti dug nesmetan rad bez potrebe za čišćenjem glava. Korisnički interfejs je značajno prilagodjen te će se i oni manje iskusni korisnici vrlo brzo snaći i završiti i naj zahtevnije zadatke.

[Best_Wordpress_Gallery id=“45″ gal_title=“Nocai NC430A“]
Specifikacija

DOWNLOAD – SKINI DETALJNI PDF