• UV printeri prodaja
    UV Printeri

beojet@gmail.com

Poštovani posetioci, Molimo vas da u predstojećem periodu godišnjih odmora sva pitanja, narudžbine obavljate putem zvaničnog meijla. To će biti najbrži i najsigurniji način da Vam što pre izadjemo u susret. Unapred zahvalan BeoJet

Nocai FZ0609

Nocai FZ0609 je DTG printer namenjen za direktnu štampu na majicama, do dimenzija 40cm x 30cm.

Dve Epson glave za veliku brzinu rada i bela boja.

Printeri za štampu na tekstilu. UV štampač za stampu na majicama, srbija crna gora bosna i hercegovina. Epson glave i bela boja.
Nocai FZ0609 | Printer za štampu na majicama

Nocai FZ0609 je štampač- printer namenjen za direktnu štampu na tekstilu – majicama. Direktan otisak na pamuku je nešto za čim svaka moderna firma ima potrebu u svojoj ponudi proizvoda. Kako bi odgovorili sve većoj potraznji, printer je opremljen sa dve pozicije za štampu dimenzija 40 cm x 30 cm. Tako pozicionirane majice omogućavaju korisniku značajno veću produktivnost.

« 1 of 3 »
  • Epson tehnologija je najzastupljenija u ovakvi printerima te je ne treba i posebno predstaljati.
  • Dve glave u smaknutoj poziciji osiguravaju veliku brzinu rada.
  • Bela boja ima dodatno sistem za recirkulaciju i ne dozvoljava segmentaciju boje a što je još bitnije smanjena mogućnost zapušavanja.
  • Korisnički interfejs je značajno prilagođen te će se i oni manje iskusni korisnici vrlo brzo snaći i završiti i naj zahtevnije zadatke.

Specifikacija

dtg stampac je masina za stampu na kamenu, staklu, reljefnim materijalima
Specifikacija
Digitalna kolor UV stampa sa belom bojom na reljefnoj povrsini kamenu. Prodaja masina, printera, stampaca za stampu na keramici i kamenu, Štampa ikona na kamenu i drvetu

Štampa na reljefnon kamenu. Štampa ikona na kamenu i drvetu

Direktna kolor DTG štampa na platnenim torbama

DOWNLOAD – SKINI DETALJNI PDF