Od 15.9 - 15.10 sajamski popust na svu opremu sa lagera. Pozovite 0038162489899 i informišite se. Trenutno je PROMO period prodaje DTF printera i setova ready to use!

Nocai FZ0609

Nocai FZ0609 je DTG printer namenjen za direktnu štampu na majicama, do dimenzija 40cm x 30cm.

Dve Epson glave za veliku brzinu rada i bela boja.

Printeri za štampu na tekstilu. UV štampač za stampu na majicama, srbija crna gora bosna i hercegovina. Epson glave i bela boja.
Nocai FZ0609 | Printer za štampu na majicama

Nocai FZ0609 je štampač- printer namenjen za direktnu štampu na tekstilu – majicama. Direktan otisak na pamuku je nešto za čim svaka moderna firma ima potrebu u svojoj ponudi proizvoda. Kako bi odgovorili sve većoj potraznji, printer je opremljen sa dve pozicije za štampu dimenzija 40 cm x 30 cm. Tako pozicionirane majice omogućavaju korisniku značajno veću produktivnost.

  • Epson tehnologija je najzastupljenija u ovakvi printerima te je ne treba i posebno predstaljati.
  • Dve glave u smaknutoj poziciji osiguravaju veliku brzinu rada.
  • Bela boja ima dodatno sistem za recirkulaciju i ne dozvoljava segmentaciju boje a što je još bitnije smanjena mogućnost zapušavanja.
  • Korisnički interfejs je značajno prilagođen te će se i oni manje iskusni korisnici vrlo brzo snaći i završiti i naj zahtevnije zadatke.

Specifikacija

UV štampač za stampu na majicama, srbija crna gora bosna i hercegovina. Epson glave i bela boja. Specifikacija masine.
Specifikacija
Digitalna kolor UV stampa sa belom bojom na reljefnoj povrsini kamenu. Prodaja masina, printera, stampaca za stampu na keramici i kamenu, Štampa ikona na kamenu i drvetu

Štampa na reljefnon kamenu. Štampa ikona na kamenu i drvetu

« 1 of 5 »

Direktna kolor DTG štampa na platnenim torbama

« 1 of 2 »

DOWNLOAD – SKINI DETALJNI PDF
Link ka proizvodjacu