• UV printeri prodaja
    UV Printeri

Nocai NC0609 PEII/III (A1)

Nocai NC0609 UV printer sa dve EPSON glave za štampu na svim vrstama i tipovima materijala ali i olovkama, upaljačima, maskama za telefon

Nocai NC0609 PEIII

Nocai NC0609 printer stvoren za potrebe korisnika koji imaju potrebu za van standardnim dimenzijama kao i većom brzinom rada.
Tabla od 60 cm x 90 cm omogućava štampu na većem formatu što korisniku ostavlja mogućnost rada sa većim brojem materijala koji se koriste i van grafičke industrije.
Epson tehnologija garantuje finu i preciznu tačku. Printer je pogodan za obeležavanja, štampu na svim vrstama i tipovima materijala ali i olovkama, upaljačima, maskama za telefon sve su to izazovi sa kojima se lako nosi ovaj printer. Treba napomenuti da ovaj printer ima dve glave koje mu daju prednost u brzini a korišćenjem Lc i Lm dodatnih boja daje značajno lepše tonove prilikom štampe.
LAK još jedan od mogućnosti po kojima se ovaj model izdvaja od konkurenata. Lak daje otisku elegantnost i završni sloj koji otisku daje glamurozni efekat. LED lampa prati trendove u industriji samim tim garantuje dug životni vek. Lampa ima vazdušno hlađenje što će reći da su dodatni rashladni uređaji za vodu ovde nepotrebni. Sistem za recirkulaciju boje neče dozvoliti segmentiranje bele boje i samim tim omogućiti dug nesmetan rad bez potrebe za čišćenjem glava. 

Direktna kolor UV stampa na parfemima, karminima, drvetu, staklu, keramici…

« 1 of 5 »

Specifikacija

Specifikacija i deta na
Specifikacija

DOWNLOAD – SKINI DETALJNI PDF