Od 15.9 - 15.10 sajamski popust na svu opremu sa lagera. Pozovite 0038162489899 i informišite se. Trenutno je PROMO period prodaje DTF printera i setova ready to use!

Nocai NC0406 (A3/A2)

Jedinstven UV printer za obeležavanja, štampu na svim vrstama i tipovima materijala ali i olovkama, upaljačima, maskama za telefon i što je najbitnije kružnim predmetima.

UV printer stampa upaljaci maske za telefon kruzni obli predmeti
Nocai NC0406 | UV printer

Nocai NC0406 printer dizajniran tako da pruzi mnogo a zadrzi svoju kompaktnost.Jedinstven UV printer na tržištu zbog svoje Z ose koja dozvoljava štampu i do 20cm, po čemu odskače od svoje konkurencije. Epson tehnologija garantuje finu i preciznu tačku. Printer je pogodan za obeležavanja, štampu na svim vrstama i tipovima materijala ali i olovkama, upaljačima, maskama za telefon i što je naj bitnije kružnim predmetima. Flaša, čaša, bidoni, ukrasne flaše,… sve su to izazovi sa kojima se lako nosi ovaj printer.


LED lampa prati trendove u industriji samim tim garantuje dug životni vek. Lampa ima vazdušno hlađenje što će reći da su dodatni rashladni uređaji za vodu ovde nepotrebni.Sistem za recirkulaciju boje neče dozvoliti segmentiranje bele boje i samim tim omogućiti dug nesmetan rad bez potrebe za čišćenjem glava.

« 1 of 5 »

Primeri podloga na kojima se štampa: staklo, drvo, pamuk, metal, hemijske olovke, privesci, upaljači, USB flash, USB kartice, rokovnici, papirne kocke, setovi olovaka – kutije, luksuzne vizit kartice, maske za mobilni i ostalo.

UV Štampač Nocai NC0406 štampa na flašama i čašama

Specifikacija

specifikacija masine
Specifikacija

DOWNLOAD – SKINI DETALJNI PDF